Blogi – mitä se on?

Blogi -sana vilisee joka päivä näkyvissä eri lähteissä, niihin voi tutustua netissä ja niitä on saatavilla kaikista mahdollisista aiheista. Mutta oletko koskaan miettinyt mitä ne blogi-ihmiset oikein tekevät saadakseen omat juttunsa näkyviin? Ajattelin selvittää tämän näkökulman: menin WordPress.com sivulle ja avasin blogin. Aiheeksi valitsin cashflow -käsitteen, sehän on juuri se seikka mihin yrittäjät törmäävät päivittäin – vähintään päivittäin. Ja se on myös se seikka jonka konsultoinnin ympärillä minä olen viettänyt viimeiset 30 vuotta, sen puitteissa olen oppinut tuntemaan yli 1000 yritystä sekä niiden yrittäjät ja johtajat ympäri maailmaa.

Tervetuloa mukaan tälle tutkimusmatkalle!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s